delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Verificare vârstă

Ai vârsta legală de 18 ani împliniți?


Declar pe propria răspundere ca am vârsta de cel putin 18 ani împliniți și că prin plasarea comenzii nu încalc prevederile legale în vigoare.

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

0

WHITE FOX

24.00 RON

Categorii: WHITE FOX

White Fox All White

 

  • Pliculețe cu nicotină
  • Rapid și puternic cu răcire intensă
  • Gust răcoritor
  • Fără tutun

 

White Fox All White Portion este un snus fără tutun, cu un gust puternic răcoritor, care vă amintește de vânturile reci din Alpi. Cu o cutie frumoasă proiectată cu munți înghețați și fundaluri albastre cu o vulpe strălucitoare, reprezentând aroma de gheață.

În cutiile White Fox All White nivelul de nicotină este foarte ridicat, cu 12,4mg/pliculeț, deci este un snus puternic fără tutun .Dacă sunteți pentru prima dată utilizator, atunci probabil că alegeți nivelurile de nicotină puțin mai mici la început, atunci puteți trece la nivel mai târziu.

Un produs GN TOBACCO.

 

SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI

Format: Slim
Concentrație nicotină: 12,4mg/ pliculeț
Greutate Netă: 15g
Nr. de pliculețe: 20

 

DECLARAȚIA DE CONȚINUT: sare, agent de încărcare(E460), guma xantan(E415), apă, regulatori de aciditate(E500), uleiuri aromatice naturale, umidificator (E1520), nicotină

 

ATENȚIE! ACEST PRODUS CONȚINE NICOTINĂ. NICOTINA GENEREAZĂ UN GRAD RIDICAT DE DEPENDENȚĂ.

Declaratia ingredientelor din produs

White Fox All White   Pliculețe cu nicotină Rapid și puternic cu răcire intensă Gust răcoritor Fără tutun   White Fox All White Portion este un snus fără tutun, cu un gust puternic răcoritor, care vă amintește de vânturile reci din Alpi. Cu o cutie frumoasă proiectată cu munți înghețați și fundaluri albastre cu o vulpe strălucitoare, reprezentând aroma de gheață. În cutiile White Fox All White nivelul de nicotină este foarte ridicat, cu 12,4mg/pliculeț, deci este un snus puternic fără tutun .Dacă sunteți pentru prima dată utilizator, atunci probabil că alegeți nivelurile de nicotină puțin mai mici la început, atunci puteți trece la nivel mai târziu. Un produs GN TOBACCO.   SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI Format: SlimConcentrație nicotină: 12,4mg/ pliculețGreutate Netă: 15gNr. de pliculețe: 20   DECLARAȚIA DE CONȚINUT: sare, agent de încărcare(E460), guma xantan(E415), apă, regulatori de aciditate(E500), uleiuri aromatice naturale, umidificator (E1520), nicotină   ATENȚIE! ACEST PRODUS CONȚINE NICOTINĂ. NICOTINA GENEREAZĂ UN GRAD RIDICAT DE DEPENDENȚĂ. Declaratia ingredientelor din produs

Deschide cutia prin ruperea bandei perforate de pe lateral

Așează o punguță sub buza superioară și așteaptă senzația ușor înțepătoare

Pentru cea mai bună senzație, folosește timp de minimum 5 minute, până la o oră

Aruncați punguța folosită în interiorul compartimentului din partea de sus a capacului
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare