delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Verificare vârstă

Ai vârsta legală de 18 ani împliniți?


Declar pe propria răspundere ca am vârsta de cel putin 18 ani împliniți și că prin plasarea comenzii nu încalc prevederile legale în vigoare.

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

0

WHITE FOX Double Mint

24.00 RON

Categorii: WHITE FOX

WHITE FOX Double Mint

  • Pliculețe cu Nicotină
  • Aromă de mentă și de mentol
  • Livrare rapidă a nicotinei în organism
  • Fără tutun

 

Una dintre cele mai populare arome dintre pungile de nicotină este menta, toate mărcile au propria lor combinație de arome pentru a stabili acea prospețime finală pe care o dorim cu toții.

White Fox Double Mint este o pungă de nicotină complet albă, fără tutun, cu un gust proaspăt de mentol, care vă amintește de o zi rece de iarnă cu vânturi înghețate. O pungă răcoritoare, care are o înțepătură înghețată, împreună cu o lovitură puternică de nicotină! Dacă sunteți un mare fan al pungilor de mentă fără tutun, atunci merită să încercați!

Un produs GN TOBACCO

 

SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI

Format: Slim
Concentrație nicotină: 12,4mg/ pliculeț
Greutate Netă: 15g
Nr. de pliculețe: 20

 

DECLARAȚIA DE CONȚINUT: sare, agent de încărcare(E460), guma xantan(E415), apă, regulatori de aciditate(E500), uleiuri aromatice naturale, umidificator (E1520), nicotină

 

ATENȚIE!ACEST PRODUS CONȚINE NICOTINĂ.NICOTINA GENEREAZĂ UN GRAD RIDICAT DE DEPENDENȚĂ.

Declaratia ingredientelor din produs

WHITE FOX Double Mint Pliculețe cu Nicotină Aromă de mentă și de mentol Livrare rapidă a nicotinei în organism Fără tutun   Una dintre cele mai populare arome dintre pungile de nicotină este menta, toate mărcile au propria lor combinație de arome pentru a stabili acea prospețime finală pe care o dorim cu toții. White Fox Double Mint este o pungă de nicotină complet albă, fără tutun, cu un gust proaspăt de mentol, care vă amintește de o zi rece de iarnă cu vânturi înghețate. O pungă răcoritoare, care are o înțepătură înghețată, împreună cu o lovitură puternică de nicotină! Dacă sunteți un mare fan al pungilor de mentă fără tutun, atunci merită să încercați! Un produs GN TOBACCO   SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI Format: SlimConcentrație nicotină: 12,4mg/ pliculețGreutate Netă: 15gNr. de pliculețe: 20   DECLARAȚIA DE CONȚINUT: sare, agent de încărcare(E460), guma xantan(E415), apă, regulatori de aciditate(E500), uleiuri aromatice naturale, umidificator (E1520), nicotină   ATENȚIE!ACEST PRODUS CONȚINE NICOTINĂ.NICOTINA GENEREAZĂ UN GRAD RIDICAT DE DEPENDENȚĂ. Declaratia ingredientelor din produs

Deschide cutia prin ruperea bandei perforate de pe lateral

Așează o punguță sub buza superioară și așteaptă senzația ușor înțepătoare

Pentru cea mai bună senzație, folosește timp de minimum 5 minute, până la o oră

Aruncați punguța folosită în interiorul compartimentului din partea de sus a capacului
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare